Az Ön jogos elvárásai!

1. Tudatosuljon Önben, hogy a gépjárművédelem nem kereskedelmi tevékenység, hanem a legmagasabb biztonsági szinttel járó szolgáltatás, ahol Ön a gépjárműve biztonságáról kíván gondoskodni!

2. Tudatosuljon Önben és ragaszkodjon ahhoz, hogy Ön jogosan a maximális biztonságra törekszik: nevezetesen, hogy ne lehessen ellopni gépjárművét! Ragaszkodjon hozzá!

3. Ragaszkodjon ahhoz, hogy a gépjárművédelem beépítésekor Ön, vagy egy Ön által megbízott személy külön kérésre megtekinthesse gépjárművét a beépítés ideje alatt. Ha ezt Önnek nem teszik lehetővé különböző kifogások által, akkor hagyja ott azt a céget, és keressen másikat! Ne feledje, hogy Önnek nem szívességet tesznek. Ön fizet, szolgáltatást vár, és jogai vannak. Joga van tudni, hogy mi történik a gépjárművével a gépjárművédelem alkalmazásának ideje alatt.

4. Minden esetben ragaszkodjon ahhoz, hogy megismerje személyesen azokat a személyeket név szerint is, akik az Ön gépjárművén bármilyen tevékenységet végeznek! Ez nagy mértékben hozzájárul a gépjárműve biztonságához. Tudatosítsa az adott szervizekkel, hogy Ön nem balek! Ennek megtagadása esetén visszakozzon! Ne feledje el, hogy nagyon sok gépjárművet lopnak el szervizelés után, mivel sokszor ekkor követik el a visszaéléseket a gépkocsi tulajdonosok ellen.

5. Soha ne a legolcsóbb eszközöket alkalmazza! Azok szinte semmire sem jók. Egy profi tolvajjal szemben nem védenek. Tudja, olcsó húsnak híg a leve.

6. Minden esetben érdeklődjön arról, hogy az Ön által kiválasztott gépjárművédelemmel felszerelt gépkocsik közül hányat loptak el, azaz milyen hatékonysággal fogja megvédeni a gépkocsiját. Tudakolja meg, hogy mit fog kapni a pénzéért. Legyen rámenős, hiszen a saját gépjárműve a tét. Vegye tudomásul, hogy sok helyen a szempont csak az értékesítés, ahol az Ön gépjárművének a biztonsága háttérbe szorul. Sokszor nem véletlenül.

7. Ha Ön GPS alkalmazásában gondolkodik, akkor ne felejtse el, hogy a GPS nem gépjárművédelem, hanem egy láthatóságot biztosító berendezés. Ne hagyja magát félrevezetni!

8. Ha Önt a gépjárműve garanciájának az elvesztésével fenyegetik azért, mert nem az adott kereskedő által kínált valamit alkalmazza, azonnal forduljon jogorvoslatért, mivel Önnel szemben törvénytelenül járnak el. (Bővebb információ a jogsértő magatartásokról: [phone_1])

9. Minden esetben alkalmazzon gépjárművédelmet! Ne feledje, hogy az Ön gépjárműve Önnek kell, hogy a legfontosabb legyen! Ezért Ön legyen az első személy, aki felelősséget vállal a gépárművéért.

10. Fogadja el azt a tényt, hogy a gépjárművet értékesítő cégek alkalmazottai nem biztonságtechnikai szakértők! Nekik az a fontos, hogy az adott gépjárművet értékesítsék. A gépjárművédelemhez nem értenek, kínálatuk kifejezetten kereskedelmi alapokon nyugszik, ebből fakadóan felelősséget sem tudnak vállalni a vélemény nyilvánításuk által, és akkor sem, ha történik egy gépjármű lopás!

11. Soha ne fogadjon el biztonságtechnikai szempontból véleményt autóvillamossági, illetve más jellegű szerelőktől! Ez ahhoz vezethet, hogy ellopják a gépjárművét. Egy kitűnő autóvillamossági szerelő nem biztonságtechnikus, ahogyan egy kitűnő biztonságtechnikus sem autóvillamossági szerelő.

12. Csakis olyan gépjárművédelmet alkalmazzon, amely hatékonyan képes védeni gépjárművét a profi tolvajok ellen, ha nem akarja, hogy ellopják a gépjárművét!

13. Soha nem keverje össze a gépjárművédelmet a casco biztosítással! A casco nem védi meg a gépkocsiját a tolvajokkal szemben, de szükséges dolog.

14. Alkalmazza a Pajzs Technológiát gépjárművédelemre, mivel annak paraméterei egyediek! A Pajzs Technológiával önerőből lophatatlanná tesszük a gépjárművét.


© 2005 - 2023 P.T.B. Pajzs Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 13492063-2-13 · Cégjegyzékszám: 01-09-738018Bankszámlaszám: 10300002-20234155-00003285 · IBAN száma: HU02103000022023415500003285 · SWIFT kód: MKKBHUHB
phoneshopping_cart
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...