PAJZS + GPRS gépjárművédelmi rendszer GSM kiegészítővel

A termék ára: 245 000,- Ft + ÁFA
Az ár a beszerelés költségeit tartalmazza

Szolgáltatási díj: 3 000,- Ft/hó + ÁFA


Igény szerinti 100%-os Pajzs Garanciával

A PAJZS + GPRS, GSM kiegészítővel ellátott terméknek az alkalmazása esetén a cégünk igény szerint 100%-os lopás elleni garanciát is vállal! Ami azt jelenti, hogy egy sikeres gépjármű lopáskor megtérítjük a gépjárműve piaci értékének a 100%-át önerő, és más költségtényezők levonása nélkül!

Funkciók

Tartalmazza:
- Az indításgátlót az álló helyzetben történő lopások megakadályozására
- A hang és fényjelzést keltő riasztó funkciót belső térvédelemmel a feltörésből fakadó károkozások megelőzésére
- A GSM kiegészítőt a gépjármű és a külvilág közötti kommunikáció biztosítására.
- A Pajzs Technológiát annak érdekében, hogy a gépjárművédelmi rendszer hozzáférhetetlenné váljon.

Indításgátló funkció
A gépkocsit a védelmi rendszert működtető távirányító használata nélkül nem lehet beindítani. A védelmi rendszer a motor működéséhez szükséges pontokat megszakítja, ami által a gépkocsi motorja nem indítható be a védelmi funkció kikapcsolása nélkül. Ezek a megszakítási pontok a gépkocsi motorterében kerülnek kialakításra, amit az elektro – mechanikai, a gépjármű motorház tetejének a nyitását, és a zárását koordináló zár segítségével az illetéktelen használó elől elzárunk. Ezáltal az adott gépjármű álló helyzetből történő illegális eltulajdonítása (a lopás) meghiúsítható.

A hang és fény jelzést keltő riasztó funkció
A távirányítóval bekapcsolt riasztó funkció éles helyzetben a gépkocsi bármelyik nyílászárójának kinyitása esetén azonnal riasztójelzést ad (30mp-ig folyamatosan szirénázik ill. villogtatja az irányjelzőket). Ezzel egy időben működésbe lép a rendszerhez tartozó GSM kiegészítő, ami sorrendben felhív 2, a gépkocsi tulajdonosa által megadott telefonszámot. A gépkocsi motorház teteje a Pajzs Technológiának köszönhetően természetesen ebben az esetben sem nyitható, így a hang és fényjelzést keltő riasztó funkció nem hatástalanítható, aminek a következtében a gépjárművek feltöréséből fakadó károkozások kiküszöbölhetőek. (Soha ne hagyjon értékeket és személyes tárgyakat a gépjármű utasterében és csomagtartójában, mert azok ellopását nem lehet meggátolni!)

A beépített GSM rendszer a gépjárműről igény szerint adatokat szolgáltat.
Ezek az adatok a következők:
– a rendszer beélesített állapotban van, időbélyeggel ellátva
– a rendszer kikapcsolt állapotban van, időbélyeggel ellátva
– a rendszer kikapcsolt állapotban, de a gépjármű gyújtáson van időbélyeggel ellátva
– a rendszer szerviz üzemmódba tétele, időbélyeggel ellátva
– a rendszer szerviz üzemmódból való kivétele, időbélyeggel ellátva
– a gépjármű riasztásának jelzése, időbélyeggel ellátva
A rendszer folyamatosan figyeli a gépjármű akkumulátorának az állapotát, így Ön igény szerint információt kaphat az akkumulátor töltöttségi szintjéről!

Fontos tudni!
A gépjárművek védelmét a minden esetben a Pajzs Technológiájú gépjárművédelem biztosítja! Melynek lényege, hogy a kialakított gépjárművédelmet tesszük hozzáférhetetlenné az illegális elkövetők számára!

A P.T.B. Pajzs Kft. tájékoztatja az Ügyfelet/Megrendelőt, hogy a Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszerek beélesített, bekapcsolt állapotban fogyasztják az 14-20 mA (milli amper) áramot, attól függően, hogy melyik gépjárművédelmi rendszerről beszélünk. Ennek értelmében valós áram felvételt mérni egy Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszerrel felszerelt gépjárműnél úgy lehet, hogy:
a. szervizüzemmód állapotba kell helyezni a gépjárművédelmi rendszert
b. ki kell nyitni a gépjármű motorterét
c. vissza kell kapcsolni, azaz be kell élesíteni a gépjárművédelmi rendszert
d. várni kell 10 percet annak érdekében, hogy a gépjármű minden elektronikája kikapcsoljon
e. ezek után lehet hitelesen megmérni a gépjármű áramfelvételét.

Figyelem!
A P.T.B. Pajzs Kft. tájékoztatja a Tisztelt Ügyfelet/Megrendelőt, szervizben dolgozó szerelőt, illetve bárkit, aki Pajzs technológiájú gépjárművédelemmel felszerelt gépjármű áram felvételét méri, hogy a leírtaktól eltérő mérés pontatlan, valótlan adatokat ad, így az abból fakadó következményekért felelősséget nem tudunk vállalni.

Visszahívás  Megrendelés


© 2005 - 2023 P.T.B. Pajzs Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 13492063-2-13 · Cégjegyzékszám: 01-09-738018Bankszámlaszám: 10300002-20234155-00003285 · IBAN száma: HU02103000022023415500003285 · SWIFT kód: MKKBHUHB
phoneshopping_cart
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...