PAJZS + GPS gépjárművédelmi rendszer

A termék ára: 245 000,- Ft + ÁFA
Az ár a beszerelés költségeit tartalmazza
Összetevők

- Pajzs Technológia
- Indításgátlás
- Hang és fényjelzést keltő riasztó funkció
- GPS alapú helymeghatározás

Funkciók

- GSM alapú távoli vezérlés
- GPS láthatóság

A PAJZS + GPS gépjárművédelmi rendszer telefonos alkalmazása biztosítja, hogy szükség­helyzet­ben(!) a jogosult felhasználó távoli vezérlés által a saját mobiltelefonjáról(!) különböző parancsokat adjon a PAJZS + GPS gépjárművédelmi rendszerrel felszerelt gépjárműnek. Ezek az alábbiak:
- A gépjármű használatának távolról történő letiltása
- A gépjármű használatának távolról történő engedélyezése (tiltás feloldása)
Letiltott gépjármű feloldását kizárólag a P.T.B Pajzs Kft. végzi.

Tájékoztatásul közöljük, hogy Tisztelt Ügyfeleinknek kell gondoskodniuk egy hívást kezdeményező, valamint adatforgalmú SIM kártyáról!

A Pajzs Technológiának köszönhetően a magas szintű felkészültséggel és az adott gépjármű típus ismeretével rendelkező tolvaj sem tudja hatástalanítani a kialakított gépjárművédelmet, mert ahhoz nem lehet hozzáférni!

A P.T.B. Pajzs Kft. tájékoztatja az Ügyfelet/Megrendelőt, hogy a Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszerek beélesített, bekapcsolt állapotban fogyasztják az 1-20 mA (milli amper) áramot, attól függően, hogy melyik gépjárművédelmi rendszerről beszélünk. Ennek értelmében valós áram felvételt mérni egy Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszerrel felszerelt gépjárműnél úgy lehet, hogy:
a. szervizüzemmód állapotba kell helyezni a gépjárművédelmi rendszert
b. ki kell nyitni a gépjármű motorterét
c. vissza kell kapcsolni, azaz be kell élesíteni a gépjárművédelmi rendszert
d. várni kell 10 percet annak érdekében, hogy a gépjármű minden elektronikája kikapcsoljon
e. ezek után lehet hitelesen megmérni a gépjármű áramfelvételét.

Figyelem!
A P.T.B. Pajzs Kft. tájékoztatja a Tisztelt Ügyfelet/Megrendelőt, szervizben dolgozó szerelőt, illetve bárkit, aki Pajzs technológiájú gépjárművédelemmel felszerelt gépjármű áram felvételét méri, hogy a leírtaktól eltérő mérés pontatlan, valótlan adatokat ad, így az abból fakadó következményekért felelősséget nem tudunk vállalni.

Visszahívás  Megrendelés


© 2005 - 2023 P.T.B. Pajzs Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 13492063-2-13 · Cégjegyzékszám: 01-09-738018Bankszámlaszám: 10300002-20234155-00003285 · IBAN száma: HU02103000022023415500003285 · SWIFT kód: MKKBHUHB
phoneshopping_cart
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...