PAJZS PLUSZ gépjárművédelmi rendszer

A termék ára: 170 000,- Ft + ÁFA
Az ár a beszerelés költségeit tartalmazza
Összetevők

Központi egység
A rendszer bekapcsolása után illegálisan nyithatatlanná válik a gépjármű motortere és vezérli az indítás gátló funkcióit.

Motortér felnyitásgátló egység
Ez az egység saját fejlesztésű, szabadalmi termék, mely eddig nem ismert távlatokat nyit meg a gépjárművédelem területén. Megakadályozza a motortérbe történő illetéktelen behatolást akkor is, ha a gépjármű ablakát betörve, ajtaját illegálisan kinyitva bejut az utastérbe a gépjárművet eltulajdonítani kívánó személy(ek). Ezáltal a gépjármű motorterében a gyári, és utólagosan beszerelt alkatrészek védelme biztosított (pl: akkumulátor, önindító, védelmi rendszer). Az egységgel felszerelt gépjármű esetében ugyanis az illegális felhasználó nem tudja hatástalanítani a védelmi rendszert, miáltal a gépjármű nem indítható el , ebből adódóan az önerőből történő elvitel meghiúsul. Az egységet csak a gépjármű tulajdonosa, és jogos használója tudja működtetni, ki, és bekapcsolni.
Kizárólag a gépjármű motorterében szakítjuk meg az indítás, és rablásgátláshoz szükséges elektronikákat. (Három körös megszakítást alkalmazunk)

2db távirányító
A gépjármű nyitása, zárása távirányítóval történik, mely egyben a központtal együttesen oldja meg a plusz funkciók kényelmes, és nem utolsó sorban egyedi, és nagyfokú biztonság kialakítását.

Sziréna
A plusz sziréna beszerelése a többi egységhez hasonlóan a gépjármű védelmét biztosítja. Az idegenkezűségre történő utalást a sziréna hangjelzéssel jelzi, mely nagy mértékben elriasztja a gépjárművet kinyitni, illetve eltulajdonítani kívánó személyt.Funkciók

Tartalmazza:
- Az indításgátlót az álló helyzetben történő lopások megakadályozására.
- A hang és fényjelzést keltő riasztó funkciót, a feltörésből fakadó károkozások megelőzésére.
- A Pajzs Technológiát annak érdekében, hogy a védelmi rendszer hozzáférhetetlenné váljon.


Indításgátló funkció
A gépkocsit a védelmi rendszert működtető távirányító használata nélkül nem lehet beindítani. A védelmi rendszer a motor működéséhez szükséges pontokat megszakítja, ami által a gépkocsi motorja nem indítható be a védelmi funkció kikapcsolása nélkül. Ezek a megszakítási pontok a gépkocsi motorterében kerülnek kialakításra, amit az elektro – mechanikai, a gépjármű gépház tetejének a nyitását, és a zárását koordináló zár segítségével az illetéktelen használó elől elzárunk. Ezáltal az adott gépjármű álló helyzetből történő illegális eltulajdonítása (a lopás) meghiúsítható.

A hang és fény jelzést keltő riasztó funkció
A távirányítóval bekapcsolt riasztó funkció éles helyzetben a gépkocsi bármelyik nyílászárójának kinyitása esetén azonnal riasztójelzést ad (30mp-ig folyamatosan szirénázik ill. villogtatja az irányjelzőket).
A gépkocsi motorház teteje a Pajzs Technológiának köszönhetően természetesen ebben az esetben sem nyitható, így a hang és fényjelzést keltő riasztó funkció nem hatástalanítható, aminek a következtében a gépjárművek feltöréséből fakadó károkozások kiküszöbölhetőek.A Pajzs Technológia
A Pajzs Technológiának köszönhetően a magas szintű felkészültséggel és az adott gépjármű típus ismeretével rendelkező tolvaj sem tudja hatástalanítani a kialakított gépjárművédelmet, mert ahhoz nem lehet hozzáférni!

A P.T.B. Pajzs Kft. tájékoztatja az Ügyfelet/Megrendelőt, hogy a Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszerek beélesített, bekapcsolt állapotban fogyasztják az 1-20 mA (milli amper) áramot, attól függően, hogy melyik gépjárművédelmi rendszerről beszélünk. Ennek értelmében valós áram felvételt mérni egy Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszerrel felszerelt gépjárműnél úgy lehet, hogy:
a. szervizüzemmód állapotba kell helyezni a gépjárművédelmi rendszert
b. ki kell nyitni a gépjármű motorterét
c. vissza kell kapcsolni, azaz be kell élesíteni a gépjárművédelmi rendszert
d. várni kell 10 percet annak érdekében, hogy a gépjármű minden elektronikája kikapcsoljon
e. ezek után lehet hitelesen megmérni a gépjármű áramfelvételét.

Figyelem!
A P.T.B. Pajzs Kft. tájékoztatja a Tisztelt Ügyfelet/Megrendelőt, szervizben dolgozó szerelőt, illetve bárkit, aki Pajzs technológiájú gépjárművédelemmel felszerelt gépjármű áram felvételét méri, hogy a leírtaktól eltérő mérés pontatlan, valótlan adatokat ad, így az abból fakadó következményekért felelősséget nem tudunk vállalni.

Visszahívás  Megrendelés


© 2005 - 2023 P.T.B. Pajzs Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 13492063-2-13 · Cégjegyzékszám: 01-09-738018Bankszámlaszám: 10300002-20234155-00003285 · IBAN száma: HU02103000022023415500003285 · SWIFT kód: MKKBHUHB
phoneshopping_cart
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...