Ön már belegondolt abba, hogy miért is olyan magas a sikeresen végrehajtott gépjárműlopások száma?

Azért, mert egy gépjármű sikeres ellopásához a gépkocsi tolvaj rendelkezik:

1. Magas szintű felkészültséggel.
Ebben a tolvajokat nem lehet megakadályozni.

2. Az adott gépjármű típus ismeretével.
Ebben sem lehet a tolvajokat megakadályozni.

3. A hiányosan megtervezett, hozzáférhető gépjárművédelemmel.
A hagyományos riasztók, indítás gátlók, rablás gátlók, biztosnak hitt rejtett kapcsolók, különböző mechanikai zárak, a GPS, és a gyárilag beépített védelmek egy felkészült gépkocsi tolvajnak maximum pár perc ideig állnak ellen. Ezek után pedig a kiszemelt gépjármű percek alatt ellopottá válik.

Fontos tudni!

A magas szintű felkészültséggel és az adott gépjármű típus ismeretével rendelkező gépkocsi tolvajok a hiányos, hozzáférhető gépjárművédelemnek köszönhetően szó szerint pár perc alatt önerőből, azaz a gépjármű saját motorjának a beindításával ellopják a kiszemelt gépjárművet.

Mivel erre képesek, ezért fölösleges és értelmetlen is számukra a vontatással és a trélerrel (emeléssel) történő lopási cselekmény.

A tolvajoktól lefoglalt eszközök

Ha a gépkocsi csak gyárilag szerelt védelemmel rendelkezik:
Egy ilyen elektronikai eszköznek köszönhetően a magas szintű felkészültséggel és típusismerettel rendelkező tolvaj szó szerint másodpercek alatt képes elindítani és ellopni a kiszemelt gépjárművet.

Ha a gépkocsi utólagosan szerelt, nem gyári védelemmel rendelkezik:
Egy ilyen elektronikai eszköznek köszönhetően maximum 1-2 perc alatt képes elindítani és ellopni a kiszemelt gépjárművet.

A tolvaj sikerének az oka, hogy akár gyári, akár utólagos védelemről legyen szó, mindkét esetben az általános és közös hiányosság a gépjárművédelemhez való HOZZÁFÉRHETŐSÉG!

Pajzs Technológia
A tolvaj a Pajzs Technológiával felszerelt gépjárművet ezzel a lopási módszerrel sem tudja ellopni, mivel a Pajzs Technológia a beépítés után hozzáférhetetlenné válik, ezáltal a gépkocsilopás meghiúsítható.

A Pajzs Technológiával a gépjárműveket önerőből lophatatlanná tesszük!


© 2005 - 2023 P.T.B. Pajzs Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 13492063-2-13 · Cégjegyzékszám: 01-09-738018Bankszámlaszám: 10300002-20234155-00003285 · IBAN száma: HU02103000022023415500003285 · SWIFT kód: MKKBHUHB
phoneshopping_cart
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...