Hibrid gépjárművek védelme

A XXI. század első évtizedében nagymértékű fejlesztéseket kezdtek a gépjárműgyártók a gépjárművek meghajtását illetően, ami a jelenben már erősen érezteti a hatását. Ami azt jelenti, hogy a belső égésű motorokat kívánják felváltani elektromos meghajtással annak reményében, hogy ezáltal talán globálisan lesz csökkenthető a gépjárművek káros anyag kibocsátása. Bízzunk benne, hogy ez a mindenkit érintő álom meg is valósul.

Gépjárművédelem szempontjából milyen lehetőségei vannak annak, aki elektromos, vagy hibrid maghajtású gépjárművet vásárol?

Mindenekelőtt tájékoztatjuk Tisztelt Érdeklődőinket, hogy az elektromos és hibrid meghajtású gépjárműveket könnyebb ellopni, mint a benzin és dízel üzemű társaikat. És nem csak, hogy könnyebb ellopni, de mindez néma csendben, hang nélkül valósítható meg.
Azt azonban megnyugtatásként már most elmondjuk, hogy az elektromos, illetve hibrid meghajtású gépjárművek is pontosan ugyanúgy védhetőek, mint a benzin, vagy dízel üzemű társaik. Ami azonban fontos, hogy ehhez érteni is kell. A szakértelem, a tapasztalat, illetve a megfelelő típus ismeret elengedhetetlen feltétele annak, hogy elektromos és hibrid meghajtású gépjárművekbe is hatékony gépjárművédelmet lehessen beépíteni úgy, hogy a lopásra kiszemelt gépjárművet valóban ne lehessen ellopni.

A P.T.B. Pajzs Kft. 2007 óta rendszeresen telepíti a Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszereket elektromos és hibrid meghajtású gépjárművekbe is. A telepítés során gépjárművédelmi rendszereinket a gépjárművek garanciális állapotát nem sértő beavatkozással, a gépjárművek átalakítása és roncsolás nélkül építjük be oly módon, hogy valódi, tényleges biztonságot teremtünk meg Tisztelt Ügyfeleink részére és nem csak annak illúzióját!

Főbb elektromos és hibrid meghajtású gépjármű márkák, melyeknek különböző típusaiba eddigi munkánk során már telepítettünk Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszereket:
Audi, BMW, GMC, Honda, Lexus, Kia, Mitsubishi, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Suzuki, Toyota, Volkswagen.


© 2005 - 2023 P.T.B. Pajzs Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 13492063-2-13 · Cégjegyzékszám: 01-09-738018Bankszámlaszám: 10300002-20234155-00003285 · IBAN száma: HU02103000022023415500003285 · SWIFT kód: MKKBHUHB
phoneshopping_cart
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...