Miért válasszam a Pajzs Technológiájú gépjárművédelmet?

Érveink a következők.

- A P.T.B. Pajzs Kft. kizárólag gépjárművédelemre specializálódott vállalkozás, amely tevékenységet közel 20 éve folyamatosan végzünk. Ennek megfelelően gépjárművédelemben közel 20 évnyi tapasztalattal rendelkezünk! A P.T.B. Pajzs Kft. nem egy sarki „riasztós” cég, ahol az elektromos „szakik” ügyködnek, akik mindenhez is értenek, mi több, még a biztonságtechnikához is.

- A P.T.B. Pajzs Kft. egyik tulajdonosa és egyben a Pajzs Technológiájú gépjárművédelem megálmodója, Tímár László 1990 óta dolgozik a biztonságtechnikában. Biztonságtechnikai szakemberként irányítva a céget, a megfelelő fejlesztői és szakmai háttér biztosítja a tervezést, a kivitelezést, és a telepítést.

- Munkatársaink kiválasztásánál a megfelelő szakmai felkészültségen kívül elvárás a felelősségteljes és tisztességes magatartás emberi tulajdonságok megléte is.

- A vállalt feladatokat a legmagasabb felelősségvállalással végezzük. A P.T.B. Pajzs Kft. rendelkezik termékfelelősség biztosítással, ami mindenkori biztosítékot jelent ügyfeleink számára, hogy ha bennünket választ, akkor semmilyen esetben sem érheti anyagi veszteség.

- Egyedülállóan kizárólag csak a P.T.B. Pajzs Kft. kínál ügyfelei felé100%-os kártalanítást gépjármű lopás esetén.

- Termékeinket 100%-ban mi fejlesztjük és gyártjuk. Így a termékek minőség ellenőrzése és az igényeknek megfelelő fejlesztése folyamatosan biztosított. Az elmúlt 20 évben folyamatosan alkalmazkodtunk a gépjárművek technológiai fejlődéséhez, megoldásaink biztosítják az elektronikai egységekkel való zavartalan együttműködést, melyet máshol beszerzett eszközökkel nem tudnánk maradéktalanul megvalósítani.

- A P.T.B. Pajzs Kft. által védett gépjárművek száma meghaladja a 65.000 darab számot és ügyfeleinktől soha, egyetlen alkalommal sem tudtak a tolvajok ellopni gépjárművet.

- Tevékenységünket a mindenkori előírásoknak megfelelően végezzük.

- Cégpolitikánk lényege, hogy nem csak eladunk valamit, hanem ügyfeleinkkel folyamatosan tartva a kapcsolatot, vigyázunk gépjárműveikre. Ennek megfelelően a 2003 január 23-án, az első Pajzs Technológiájú gépjárművédelem telepítése óta több ezer lopási szándékot gátoltunk meg és több tucat esetben segítettük a hatóságok munkáját bűnelkövetők kézre kerítésében.

- Kínálatunk gyártmánytól, típustól, meghajtástól, értéktől és évjárattól függetlenül bármilyen gépjárműbe beépíthetőek.

- A telepítés során a gépjárművek garanciális állapotát nem sértő beavatkozással dolgozunk.

- A Pajzs Technológiájú gépjárművédelem egy gépjárműből kiszerelhető és egy másik gépjárműbe átszerelhető.

- Azért is javasoljuk a Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszer alkalmazását, mert valódi biztonság teremthető meg és nem csak annak az illúziója. Nem a bekövetkezett kár enyhítését, hanem a kár bekövetkeztének a megelőzését kínáljuk az Ön számára. Gépjárművét bármikor, bárhol nyugodtan leteheti és biztos lehet abban, hogy azt azon a helyen fogja találni, ahol hagyta. GPS kiegészítőink segítségével pedig minderről bármikor meg is győződhet.

- Több, mint 65.000 gépjárműbe telepítettünk Pajzs Technológiájú gépjárművédelmet és nulla, azaz 0 a lopási statisztikánk!


© 2005 - 2023 P.T.B. Pajzs Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 13492063-2-13 · Cégjegyzékszám: 01-09-738018Bankszámlaszám: 10300002-20234155-00003285 · IBAN száma: HU02103000022023415500003285 · SWIFT kód: MKKBHUHB
phoneshopping_cart
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...