A Pajzs Technológiájú gépjárművédelem használata

A Pajzs Technológiájú gépjárművédelem logikája és kezelése roppant egyszerű és minden olyan helyzetre rendelkezünk megoldással ügyfeleink felé, amely helyzetekkel a mindennapok során bármelyik gépjármű tulajdonos találkozhat.
A Pajzs Technológiájú gépjárművédelem nem egy „riasztó”, hanem egy több funkciós, összetett gépjárművédelmi rendszer, amelynek alapja a gépjárművédelemhez való hozzáférhetetlenség, lényege pedig elsődlegesen az álló helyzetben és önerőből történő gépjármű lopások megakadályozása. Az általunk alkalmazott különböző funkciók mindegyikének fontos szerep jut, hiszen nem csak a gépjármű ellopásától kell tartania egy gépjármű tulajdonosnak. A lopáson kívül létezik a trükkös lopás, a rablás, illetve a feltörésből fakadó károkozás is. Gépjárművédelmi rendszereink kezelése egy nyomógombos távvezérlővel történik, amelyen kettő nyomógomb található, a megfelelő ikonokkal ellátva. Az egyik nyomógomb a gépjárművédelmi rendszer kikapcsolását, míg a másik nyomógomb a bekapcsolást biztosítja.

Fontos tájékoztatás, hogy tudatosan alkalmazzuk a nyomógombos távvezérlő típust! Ennek oka, hogy a nyomógombos távvezérlő a használat során csak akkor sugároz az éterbe jeleket, amikor azt a használója működteti. Ennek megfelelően pedig nem lehet belőle semmilyen információt kinyerni, ami egy gépjármű illegális úton történő beindításához szükséges lenne a tolvajoknak. Az általunk használt ugrókódos kialakítást a legmagasabb szintű algoritmussal működtetjük és a titkosításhoz elengedhetetlen titkosító kulcsok kizárólag a saját birtokunkban vannak, azok harmadik felek számára teljességgel hozzáférhetetlenek. Minden ügyfelünk egyedi kódolással ellátott távvezérlőt kap, amelyet a beépítés során az erre szakosított kollégáink látnak el az egyedi kódolással és titkosítással. Biztonságtechnikai vállalkozásként ebben az esetben is a hozzáférhetetlenség elvét alkalmazzuk. Ügyfeleink sérelmére soha, egyetlen alkalommal sem tudtak visszaélni tolvajok kódlopással, a működtető kódok lemásolásával, vagy azok visszafejtésével.


A Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszereknél biztosított, hogy a nyomógombos távvezérlők jeleivel nem lehet visszaélni, a működtető kódokat nem lehet ellopni, illetve azokat nem lehet visszafejteni. Erre az elmúlt közel húsz év alatt soha nem volt példa, pedig napi szinten több mint 65.000 gépjárműnél lehetne ezt az illegális cselekményt ügyfeleink sérelmére elkövetni.


© 2005 - 2023 P.T.B. Pajzs Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 13492063-2-13 · Cégjegyzékszám: 01-09-738018Bankszámlaszám: 10300002-20234155-00003285 · IBAN száma: HU02103000022023415500003285 · SWIFT kód: MKKBHUHB
phoneshopping_cart
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...