Egyéb általános kérdések a Pajzs Technológiájú gépjárművédelemmel kapcsolatosan

Milyen lehetőségei vannak annak, aki a gépjárműve védelméről kíván gondoskodni?
A legtöbb beszerelő műhely ma is nagykereskedésekben megvásárolt, más gyártó cégek termékeit kínálja. Ezeknek a termékeknek jó része nem is hazai gyártású termék, hanem külföldről kerül behozatalra. Így senki sem vállal felelősséget gépjármű lopáskor.
Hogy miért? A gyártó azt mondja, hogy mivel nem ő szerelte e terméket, nem tud felelősséget vállalni. A beszerelő meg azt mondja, hogy ő csak beszerelte a terméket, nem ő gyártotta, így ő sem tud felelősséget vállalni.
A gépjármű tulajdonosának meg jó esélye van arra, hogy gépjármű lopáskor hoppon marad. Általában mindig ez szokott történni.

Mióta létezik a gépjárművédelem hozzáférhetetlenségének elmélete?
A hozzáférhetetlen gépjárművédelemben a Pajzs Technológia volt az első és úttörő.
2001-ben kezdtünk dolgozni a hozzáférhetetlenséget biztosító gépjárművédelem elméletén. Azelőtt bizonyíthatóan senki sem foglalkozott ezzel az elmélettel. Szinte mindenhol csak beszerelték a védelemre szánt valamit, minden nemű anyagi felelősség vállalás nélkül. Gépjármű lopáskor pedig jött a jól bevált szlogen: „lophatatlan autó nem létezik!”
Ez gyakorlatilag mind a mai napig semmit sem változott. Még hirdetik is, hogy lophatatlan autó nem létezik. Ezek után nem szabad azon csodálkozni, hogy az ilyen szlogeneket harsogó cégektől senki sem akar gépjárművédelmet vásárolni, vagy szereltetni. Mi tagadás, jogosan.

Másolják e a Pajzs Technológiájú gépjárművédelem módszerét?
Próbálják másolni, követni az általunk kitaposott utat. De megfelelő eszközök, technika híján, vagy megfelelő tapasztalat híján korlátozottak az esélyek.
A Pajzs Technológiájú gépjárművédelemhez eddig tíz féle elektro-mechanikus motortérzárat fejlesztettünk ki az elmúlt évek alatt, amit kizárólag csak nálunk lehet beszereltetni. Viszonteladókat, beszerelő műhelyeket nem szolgálunk ki!
Az általunk kifejlesztett tíz elektro-mechanikus motortérzárral szemben a piacon csupán egy elektro-mechanikus motortér zár található, amit más cégek szerelnek. Nem fejlesztenek, csupán eladják és szerelik azt az egyet. Vannak olyan beszerelők, aki a sajátjukként adják el azt az eszközt, ami nem fedi a valóságot. Ezáltal félrevezetve az érdeklődőket.
Sikeres gépjármű lopáskor meg kihátrálnak az anyagi felelősség vállalás alól mondván, nem ők gyártották, ők csak szerelnek.

Drága-e a Pajzs Technológiájú gépjárművédelem?
Nézőpont kérdése, hogy ki és mit tart drágának. Akinek fontos, hogy ne lehessen ellopni a gépjárművét, annak nem drága. Ár érték arányában elenyésző a Pajzs Technológiájú gépjárművédelem már egy közép ár kategóriás gépjármű árához, értékéhez képest is.
Tény, hogy léteznek drágább és olcsóbb árfekvésű védelmi kialakítások is. De sehol sem létezik anyagi felelősség vállalás. Ez a Pajzs Technológiát leszámítva mindenhol hiánycikk.

Elavult-e a Pajzs Technológiájú gépjárművédelem?
Nem. Több okból sem.
1. A hozzáférhetetlenség elve nem tud elavulni. A hozzáférhetetlenség elve örök szabály a biztonságtechnikában. Ez régen is így volt és ma sem változott.
2. Folyamatosan fejlesztjük és teszteljük azokat az eszközöket, amiket alkalmazunk a beépítés során.

Vannak-e Pajzs Technológiának irigyei és rosszakarói?
Mi tapasztalatból tudjuk. Azért, hogy valakire irigyek legyenek, keményen és kitartóan meg kell dolgozni. Csak a szánalmat adják ingyen.
Az irigyeink és rosszakaróink nem gépjármű tolvajok, hanem többnyire riasztós cégek és beszerelő műhelyek, akik többek között az interneten gyalázkodnak.
Az alábbi okok végett vannak irigyeink és rosszakaróink.
- Feketén, fehéren leírjuk, hogy melyek a sikeres gépjármű lopás okai.
- Anyagi felelősséget vállalunk sikeres gépjármű lopás esetén.
- Egyetlen más cég sem vállal anyagi felelősséget sikeres gépjármű lopás esetén.
A folyamatos kérések ellenére senkinek sem adjuk ki a Pajzs Technológiájú gépjárművédelem beépítését a kezünkből.
A P.T.B. Pajzs Kft. a saját kezében tartja a termék fejlesztést, a gyártást és a telepítést is. Ez mindenkor biztosítja a megfelelő színvonalat.

Loptak-e már el Pajzs Technológiával felszerelt gépjárművet?
Nem. Soha nem tudtak ellopni egyetlen gépjárművet sem a tolvajok az ügyfélkörünkből.

Történtek e visszaélések, önlopásos cselekmények?
Igen. Eddig több, mint 300 esetben gátoltunk meg olyan önlopásos cselekményeket, amely önlopások a finanszírozók, vagy a biztosítók ellen irányultak. Eddig minden esetben sikerült meggátolni az önlopásos cselekményeket is!


© 2005 - 2023 P.T.B. Pajzs Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 13492063-2-13 · Cégjegyzékszám: 01-09-738018Bankszámlaszám: 10300002-20234155-00003285 · IBAN száma: HU02103000022023415500003285 · SWIFT kód: MKKBHUHB
phoneshopping_cart
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...