CASCO vagy gépjárművédelem?

A gépjármű tulajdonosokkal történő beszélgetés során, amikor szóba kerül a CASCO kérdése tapasztalható egyfajta kettősség, hogy ilyenkor mit is tegyen és hogyan járjon el. CASCO-t kössön, vagy inkább utólagosan telepíttessen a gépjárművébe gépjárművédelmi kialakítást. Ilyenkor vissza kérdezek, hogy a Tisztelt gépjármű tulajdonos mit szeretne elérni. A válasz az, hogy ha baj van, akkor ő, mint károsult, a pénzénél maradjon.
Nos, ebben az esetben érdemes CASCO-t is kötni és utólagosan beszerelt gépjárművédelmet alkalmazni.

Hogy miért?
1. A CASCO képtelen gépjárművédelemre. Arra gépjárművédelmet kell alkalmazni. Gépjárműlopás esetén a CASCO azt biztosítja, hogy a szerződésben foglaltaknak megfelelően a gépjármű bekerülési összegének egy meghatározott hányadát megtéríti. Ebben az esetben a károsultat érő anyagi veszteség 10%-tól szinte bármekkora összeg lehet, hiszen vannak olyan veszélyeztetett gépjármű márkák és típusok, amelyeknél a biztosító társaságok gépjármű lopás esetén megtagadhatják a kár kifizetését abban az esetben, ha a gépjármű tulajdonosa nem gondoskodott gépjárművének a megfelelő védelméről. Ezért érdemes belátni, hogy a CASCO elsődlegesen a gépjárművet érő töréses és elemi károk enyhítésére szolgáló biztosíték, ami jó, ha van. Gépjárművédelemre nem jó megoldás.
2. A gépjárművédelem pedig képtelen a töréses és az elemi károk enyhítésére. A gépjárművédelemnek egyetlen feladata van. A gépjármű lopások megakadályozása. Ezt csak olyan kialakítás képes szavatolni, amely a beépítés után hozzáférhetetlenné válik a profi, tudással, felkészültséggel és eszköztárral felszerelt tolvajok számára is. A Pajzs Technológiájú gépjárművédelem pontosan ezt kínálja Tisztelt Ügyfelei felé!


© 2005 - 2023 P.T.B. Pajzs Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 13492063-2-13 · Cégjegyzékszám: 01-09-738018Bankszámlaszám: 10300002-20234155-00003285 · IBAN száma: HU02103000022023415500003285 · SWIFT kód: MKKBHUHB
phoneshopping_cart
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...