Mit tegyen akkor, ha olyan gépjárművet vásárolt, ami már tartalmazza a Pajzs Technológiájú gépjárművédelmet?

Ebben az esetben a gépjármű megvásárlása után a lehető leghamarabb keresse fel a cégünket annak érdekében, hogy:
1. Az adminisztrációs teendőket elvégezhessük, az ügyfélváltás tényét megvalósíthassuk.Hivatalosan így válik Ön társaságunk ügyfelévé. Ennek elmulasztása esetén a későbbiekben nem áll módunkban semmilyen információt kiadnunk Önnek!
Indoklás
Társaságunk egy biztonságtechnikai vállalkozás, ami tevékenységet szigorú szabályok mellett végzünk.
A nyilvántartásunkban napra készen kezeljük meglévő ügyfeleink adatait, ami alól nem jelent kivétel ügyfeleink gépjárművei sem.
Ezért ügyfeleink részére is fontos, hogy társaságunkat tájékoztassák a gépjárművet illető tulajdonjog megváltozásáról.
Amennyiben a nyilvántartásunkban meglévő gépjármű egy új tulajdonos birtokába került és az új tulajdonos az ügyfélváltást társaságunknál nem csináltatta meg, úgy a részére a hatályban lévő adatvédelmi törvény értelmében sem adatokat, sem információkat, sem a gépjárművel és a benne meglévő Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszerrel kapcsolatosan nem adhatunk és nem adunk ki!
Az ebből fakadó következményekért a P.T.B. Pajzs Kft. semmi nemű felelősséget nem tud felvállalni.


2. Hogy a gépjárművében lévő védelmi rendszerről, annak funkcióiról, működéséről részletes tájékoztatást adhassunk.

Tisztelt Gépjármű Tulajdonos!

A Pajzs Technológiájú gépjárművédelem nem egy „riasztó”, hanem egy több funkciós, összetett gépjárművédelmi rendszer, melynek alapja a gépjárművédelemhez való hozzáférhetetlenség, lényege pedig az álló helyzetben és önerőből történő gépjármű lopások megakadályozása.
Cégpolitikánk elve, hogy nem megnehezítjük a gépjármű lopásokat, hanem 100%-os mértékben meggátoljuk azt. A Pajzs Technológiájú gépjárművédelem logikája és kezelése roppant egyszerű és minden olyan helyzetre rendelkezünk megoldással ügyfeleink felé, amely helyzetekkel a mindennapok során bármelyik gépjármű tulajdonos találkozhat.
Amennyiben Ön olyan gépjárművet vásárolt meg, amelybe az előző tulajdonos telepíttetett Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszert és Ön nem ismeri annak a logikáját, működését, összetételét, funkcióit, akkor annak a használata okozhat fennakadást. Azonban ez nem azt jelenti, hogy a gépjárművédelmi rendszer nem jó, csupán azt, hogy Ön még nem rendelkezik a megfelelő és szükséges ismeretekkel.

Ön és gépjárműve fontos számunkra!
Célunk az, hogy a megfelelő tájékoztatást megadhassuk Önnek, hogy a megfelelő tudás birtokában legyen a Pajzs Technológiájú gépjárművédelmet illetően. Ennek értelmében azt is fontosnak tartjuk, hogy felkeresse társaságunkat, hogy az ügyfélváltás során kollégáink teljes körű tájékoztatásban részesíthessék és minden felmerülő kérdésére választ kapjon.

Tisztelettel. P.T.B. Pajzs Kft.
Ezúton hívjuk fel azon gépjármű tulajdonosok figyelmét, akik Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszerrel felszerelten vásároltak meg gépjárművet, hogy az ügyfélváltás elmulasztása következtében semmilyen felelősséget nem vállalunk!

Telefon: +3630 432 1212


© 2005 - 2023 P.T.B. Pajzs Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 13492063-2-13 · Cégjegyzékszám: 01-09-738018Bankszámlaszám: 10300002-20234155-00003285 · IBAN száma: HU02103000022023415500003285 · SWIFT kód: MKKBHUHB
phoneshopping_cart
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...