Lopási módszerek, sikertelen lopási kísérletek

A Pajzs Technológia ezeket a lopási cselekményeket is sikeresen kiküszöböli!

Az elmúlt 9 év alatt az ügyfélkörünket több, mint 1000 esetben támadták meg lopási szándékkal.
Ezért a jelentősebb lopási módszereket mutatjuk be egy-egy hozzá tartozó példával.

Extrém lopási kísérlet több órán keresztül!

A képeken látható gépjármű gyári kialakítású védelmét a tolvajok az utastérben könnyű szerrel hatás­talaní­tot­ták, egy másik gép­jár­mű ­vé­de­lem­mel foglalkozó cég be­épí­tett GPS rendszerét le­ár­nyé­kol­ták, majd az utastérbe beépített egységét kiiktatták. Ezek után a gépjármű sárvédőit is kivágták annak érdekében, hogy hoz­zá­fér­je­nek a Pajzs Technológiájú gépjárművédelemhez.
Feltételezhetően a lopási kísérlet órákon keresztül tartott és azt legalább kettő személy végezte. A lopási kísérlet egy társas ház terem garázsában történt, ahol a tolvajokat senki sem zavarta meg.

A gépjárművet a Pajzs Technológiájú gépjármű­védelem megvédte, így az a jogos tulajdonosánál maradt!

Egy napon is múlhat...

2011. február 11-én beépítettük a képen látható BMW gyárt­mányú, X5 típusú gépjár­műbe a Pajzs Technológiájú gép­jár­mű­vé­del­met.
2011. február 12-én este, a beépítés után egy nappal, megpróbálták ellopni a gép­jár­mű­vet. A Pajzs Technológia meggátolta a lopási cse­lek­ményt.
A lopási kísérlet helyszíne: Hűvösvölgy
Vigyázzanak értékeikre!

AUDI A6 lopási kísérlet

A gépkocsi értéke: 17.000.000 Ft.
Ezt a gépjárművet az utcáról akarták ellopni oly módon, hogy azt a gépjármű irány jelző lámpáin keresztül támadták meg. Majd a központi zár kinyitása után az utastérből akartak a gépkocsi motorterébe jutni. A Pajzs Technológia meggátolta az elkövetőket a lopás sikerében, természetesen ez a lopási cselekmény is megrekedt a kísérleti stádiumban.

Audi Q7 lopási kísérlet

A gépkocsi értéke: 18.500.000 Ft.
Ezt az Audi Q7 gépjárművet a szakszervizben készítették elő lopásra. Természetesen ez a lopási szándék is megrekedt a kísérleti stádiumban.
Megjegyzés: Sajnos egyre gyakrabban fordul elő, hogy a gépjárműveket a szervizelés után lopják el. Ennek oka, hogy az adott szervizekben olyan emberek is dolgoznak, akiknek nem lenne szabad ott lenni.

BMW 320D lopási kísérlet

A gépkocsi értéke: 10.000.000 Ft.
Ezt a gépjárművet a tulajdonos házából lopták ki a gyári kulcsokkal együtt. A tolvajok csupán 2 percig tudták használni a gépkocsit, mivel a Pajzs Technológia rablás gátló funkciója a a gépjárművet leállította, az indítás gátló funkció az újra indítást megakadályozta, a Pajzs Technológia pedig a gépjárművédelmi rendszerhez való hozzáférést hiúsította meg!
Ez a gépjármű is természetesen a jogos tulajdonos birtokában maradt ugyanúgy, mint a több, mint 750 (!) lopási kísérlet során minden más gépjármű!
Sajnos a gépkocsi tolvajok nem riadnak vissza attól sem, hogy az Ön otthonába betörve az eltulajdonított értékekkel együtt a gépjárművét is ellopják!
A Pajzs Technológia ebben a szituációban is hatékony védelmet biztosít!

Volkswagen Passat lopási kísérlet

A gépkocsi értéke: 5.500.000 Ft.
Ezt a Volkswagen Passatot egy bevásárló központ parkolójából akarták ellopni, míg a gépjármű tulajdonosa vásárolt. A módszer roppant egyszerű. Vásárlás közben követik a gépjármű tulajdonosát, míg a csapat egy másik része ellopja a gépkocsit. A rizikó faktor nulla, az eredmény kecsegtető.
De nem a Pajzs Technológiával felszerelt gépjárműveknél! A gépjármű utasterébe való bejutás után a tolvajok megakadtak, a lopási szándék a kísérleti stádiumban megrekedt.


© 2005 - 2023 P.T.B. Pajzs Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 13492063-2-13 · Cégjegyzékszám: 01-09-738018Bankszámlaszám: 10300002-20234155-00003285 · IBAN száma: HU02103000022023415500003285 · SWIFT kód: MKKBHUHB
phoneshopping_cart
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...